32 C
București
joi, iulie 18, 2024
AcasăMondenMeat Loaf sufera de o boala ciudata

Meat Loaf sufera de o boala ciudata

in:

Stiri pe acelasi subiect

Meat-LoafRockerul Meat Loaf, despre care au existat zvonuri ca ar urca baut pe scena, zvonuri care au ajuns pana la el, s-a simtit obligat sa explice cum stau lucrurile. Potrivit acestuia, are probleme cu echilibrul, acesta fiind si motivul pentru care a cazut de mai multe ori pe scena in ultimii ani.

Artistul a declarat recent ca sufera de acesta problema de mai multi ani. In 2011, cand a avut loc un asemenea episod, cazatura sa in timpul unui concert facand mare valva, a pus totul pe seama astmului despre care stia. Insa incidentul s-a repetat doar cateva zile mai tarziu, ceea ce l-a pus pe ganduri.

Ulterior, a aflat ca are „probleme cu echilibrul”. „Am avut 18 contuzii, iar in ultimii trei sau patru ani acestea s-au inmultit”, a declarat artistul, conform contactmusic.com.

„Dupa 18 contuzii, am stiut ca se intampla ceva. Nu am deloc echilibru”, a afirmat el in cadrul unei emisiuni recente, la care a participat, in Marea Britanie. Rockerul a marturisit ca a auzit in mai multe randuri publicul spunand ca e beat. „Nu eram. Credeau asta pentru ca au auzit de multe staruri rock care urca pe scena baute, insa nu era si cazul meu”, a tinut el sa se disculpe.

Ultimele stiri