Acasă Sanatate Medicii din toata Romania anunta ca NU CRED in promisiunile Olgutei Vasilescu!...

Medicii din toata Romania anunta ca NU CRED in promisiunile Olgutei Vasilescu! ”E ceva PUTRED la mijloc!”

Medicii din toata Romania spun ca nu sunt convinsi de promisiunile Olgutei Vasilescu. Sindicaliștii din Sănătate sunt nemulțumiți de negocierile cu Ministerul Muncii în ceea ce privește negocierile privind noua Lege a salarizării unice.

Deși sunt cotați ce fiind marii câștigători ai negocierilor, reprezentanții angajaților din sistem acuză secretomania și susțin că nimeni nu a văzut în integralitate propunerile Executivului și că prin oferirea de părticele de informații li se oferă doar iluzii:

Asteptam de la Ministerul Muncii o mai mare transparenta.

Am asteptat cu interes un nou proiect al Legii Salarizarii bugetarilor si inca il mai astept!

Am vazut declaratii, am vazut franturi din acest proiect dar …ceva pare putred!

Nu pot decat sa salut cresterea veniturilor, pot sa salut dublarea salariilor pentru medici (desi intentia este exprimata tot la nivelul declaratiilor) dar, ca sindicalist, sunt preocupat ca si ”lelea Floarea si tetea Vasilie”( vorba unui fost sindicalist ) sa simta ” generozitatea statului roman”! Vreau ca infirmiera sa fie platita corespunzator, asistentul medical cu studii superioare sa nu aibe mai putin de jumatate din venitul unui medic, asistentul medical cu PL sa aibe salariul cat mai apropiat de cel cu studii superioare ( pentru ca fac aceeasi munca) si ma astept ca personalul TESA din sanatate beneficieze si ei de o motivatie salariala suficienta pentru ca sa vina la munca cu drag. Cu alte cuvinte, ma astept la niste conditii salariale care să-i facă pe cei din sanatate, angajati actuali, dar si viitorii absolventi din diferite specialități, sa nu se mai gandeasca la plecarea din tara.

Vreau sa vad proiectul Legii Salarizarii si, ca sindicalist, sa pot sa il negociez.

Momentan negocierea se mimeaza, NIMENI – absolut NIMENI, nu a intrat in posesia draftului intregii legi ci ni s-au aratat doar particele care, momentan, nu pot decat sa ne ofere ILUZIA CASTIGATORULUI!”, a declarat Viorel Husanu, președintele SANITAS Bucuresti.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentSingurele companii care aduceau vaccinuri in Romania RENUNTA la contracte! Ministrul sanatatii DOARME in birou!
Articolul următorO sa faci asta de multe ori de acum inainte! Ce se intampla daca arzi cateva frunze de dafin in casa!?