Fata sefului de la mascati din Vrancea, cel care s-a inecat saptamana trecuta in Siret ca sa o slaveze pe ea, a postat un mesaj incredibil, scrie onlinereport.ro.

“Duminica, 19 iulie, tatal meu mi-a oferit una din cele mai frumoase zile alaturi de el. Trecuse ziua lui si sambata s-a simtit bine alaturi de mama si niste prieteni, facand gratar si inotand. La SIRET. Duminica m-a trezit in modul frumos pe care numai un tata SPECIAL o putea face pentru printesa lui de 25 de ani. Ma pregateam sa plec la serviciu. Mi-a calcat rochita asa cum o facea MEREU, el, tatal de fete. Mi-a facut 3 vizite la serviciu, asa cum o facea in fiecare zi. L-am trimis sa imi ia o penseta si o oja, pe el, ditamai barbatul. Si mi-a venit cu 5 nuante ca sa am de unde alege. I-am spus ca vreau sa stau la soare la Biliesti, pe Siret, la ora 16. Bineinteles ca nu m-a refuzat. Ajunsi acolo, mi-a facut masaj la picioare, cum o facea frecvent. (Nu stiu cate dintre voi fetelor aveti norocul de un tata cum l-am avut eu). Tatal meu m-a invatat sa ma bucur de lucrurile simple, m-a alintat si m-a rasfatat pana la 25 de ani. Iar dupa 25 de ani, mi-a dat viata din nou. Mi-a dat o noua viata total diferita de ceea ce imi oferise pana atunci. Venise timpul sa incetez a mai fi un copil. Si Dumnezeu a hotarat ca asta sa fie solutia. O alta viata.”


Citeste si:

Spaima INTERLOPILOR din Moldova, seful „mascatilor” din Vrancea, a murit INECAT pe raul Siret! A sarit sa-si salveze FIICA!


“Mi-am văzut moartea cu ochii”

Mi-am vazut moartea cu ochii, mi-am cerut iertare de la Dumnezeu si asteptam sa ma duc inconstienta la fundul apei in orice secunda. Dar el, EROUL NOSTRU, era sub apa total, fara aer, tinandu-ma pe mine deasupra. L-am vazut iesind o singura data, strigandu-mi DISPERAT “Respiraaa!” . Si da, ramane un mister cum a putut chiar si el sa reziste fara aer atat de mult timp. Dar iata ca a rezistat. Ca sa ma vada pe mine in viata. A facut intotdeauna totul pentru mine, dar sa imi dea viata pentru a doua oara a fost cea mai importanta si cea mai grea misiune a lui. Ultima lui misiune a fost sa salveze o viata.Viata mea, a copilului sau. Ar fi facut-o pentru ORICINE, el nu se temea de NIMIC, cu atat mai putin de apa.

tomita_lazar_97252400

 

Transparenta face diferenta