Acasă ACTUALITATE Mesaj la 8000 de metri altitudine: Atenție, comandantul aeronavei A MURIT! Ce...

Mesaj la 8000 de metri altitudine: Atenție, comandantul aeronavei A MURIT! Ce a urmat este INCREDIBIL!

42

Pasagerii unui avion de linie din SUA au fost informati, in timpul zborului, ca au ramas fara comandant, acesta murind in cabina.

Comandantul unui avion de pasageri a murit în timpul zborului, în Statele Unite, copilotul reuşind să aducă în siguranţă la sol aeronava în care erau 152 de persoane, informează presa americană.

Incidentul a avut loc la bordul unui avion Airbus A320 al companiei American Airlines care zbura pe ruta Phoenix-Boston având la bord 147 de pasageri şi cinci membri ai echipajului, relatează CBS News.

În cursul zborului, copilotul a transmis prin radio că este necesară aterizarea de urgenţă întrucât căpitanul aeronavei este în incapacitatea de a-şi desfăşura activitatea.


Citeste si:

VIDEO – Dovada INCONTESTABILA ca atacul de la 11 septembrie este UN FALS! Niciun avion nu a lovit WORLD TRADE CENTER!

VIDEO TULBURATOR! Un avion s-a prabusit peste o multime de oameni in Marea Britanie!


Potrivit unor surse, căpitanului i s-a făcut rău şi a murit, în pofida manevrelor de resuscitare efectuate de un asistent de zbor specializat în măsuri de prim-ajutor.

Zborul American Airlines 550 a fost redirecţionat spre aeroportul din Syracuse (statul New York), unde copilotul a reuşit să efectueze în siguranţă aterizarea de urgenţă.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos