Acasă Monden Mihai Traistariu, socat de factura la gaz: ”Ii dau in judecata!”

Mihai Traistariu, socat de factura la gaz: ”Ii dau in judecata!”

Cântărețul Mihai Trăistariu susține că nu mai face față sumelor extrem de mari pe care trebui să le achite pe facturile emise de furnizorii de gaze și enerie electrică. Trăistariu are mai multe afaceri, însă spune că nu înțelege de ce facturile sale s-au triplat și consumul s-a dublat în mod nejustificat.

„Am școala de muzică de șapte ani, în 2019 eu mi-am cumpărat un sediu în Constanța. Mi-am băgat gaze, curent, și, iarna trecută, a fost foarte ok. Când era foarte frig și cel mai ger afară, factura nu trecea de 700 de ron . Acuma a venit noua factură și mi-a venit 2.300 ron. Mi se pare exagerat, nu înțeleg de ce scumpirea asta, e de trei ori mai mare. Deja sunt îngrozit și nu știu de unde să mai tai și ce să mai fac. M-am dus la școală, am avut sedință cu profesorii angajați și am zis: hai să scădem temperatura! Am dat-o la 22 de grade, noi aveam 24 de grade,ca să fie confort pentru elevi.

Citește și: Victor Ciutacu, despre REVOLTA la adresa lui Djokovic: îl înjură de parcă le-a furat ceasurile de la mână ăia de plângeau odată cu Messi

Acum când am văzut factura am zis: hai să inchidem căldura noaptea. Am închis-o de tot, dar se răcește clădirea. Dimineața trebuie dat drumul la căldură din nou Nu mai știu de unde să ai reduc. E un salariu de om, practic. M-am certat cu ei, le-am zis că-i dau în judecată! Vreau să înțeleg și eu de unde au scos 400 de metri cubi când nu treceam niciodată de 200. Nu vreau să dau faliment!Vine și curentul acum, o să fie graoznic. Practic ăștia închid afaceri acum!.

Spaima mea e la apartamentele de pe Litoral. Norocul meu că iarna nu le închiriez, nu sunt folosite! Dar la vară oamenii vor folosi apa caldă, o să facă dușuri zi de zi. O familie de patru membri, vor face mai multe dușuri pe zi, să vezi acolo ce va fi! La turiști se consumă, nu glumă! Mi se pare o catastrofă! Mă bate gândul să-mi pun panoruri solare, m-am și interesat. Adică să-mi dea natura curent și căldură. Și asta e, panourile solare vreo 150 de euro un panou, îmi pun 10-20 panouri. Depind de natură și asta e. Ăsta va fi viitorul ca să nu depindem de nebunii ăștia. Chiar așa o să și fac!”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru click.ro.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentScolile nu mai au nicio treaba cu rata vaccinarii. Acum elevii trec in online daca se umple spitalul din oras de bolnavi Covid
Articolul următorCTP, după scandalul din Australia: Nu pot să-l mai privesc pe Djokovic!