Acasă Monden Reactia lui Dani Otil cand si-a vazut factura la curent: ”Am făcut...

Reactia lui Dani Otil cand si-a vazut factura la curent: ”Am făcut consiliu de familie”

523

Facturile la curent și gaze au dat multe bătăi de cap românilor, după ce au venit dublu față de alte luni. După ce Oana Roman s-a plâns de factura de la gaze, acum Dani Oțil a avut și el o reacție după ce a văzut factura la curent.

Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a povestit mai în glumă, mai în serios că a luat deja primele măsuri după ce a văzut cât a avut de plătit pentru energia electrică. Dani Oțil a declarat că încearcă să facă economie la curent și se gândește cu groază la momentul în care va primi și factura de la gaze.

„Beculețele de afară sunt stinse toate. Am făcut consiliu de familie: am vorbit cu cel mic, am vorbit și cu soția, i-am zis gata cu Netflix, nu facem din noapte zi. I-am mutat și masa de machiaj la lumină, ca să beneficieze de lumina naturală. Nu a venit încă factura la gaze. În orice caz, am luat măsuri de precauție”, a zis Dani Oțil, relatează Spynews.ro. De obicei, facturile vedetei sunt plătite în mod automat, iar de curiozitate s-a uitat pe extrasul de cont să vadă ultimele facturi plătite. Dani Oțil a glumit și a zis că acum stinge toate luminile prin casă la fel ca tatăl său.

„Nu sunt nici bine, nici sănătos, e și vârsta, mă dor toate. Povara o simt cel mai tare în buzunare, că mi-a venit factura la curent… M-am uitat ieri în extrasul de contact, că se plătește automat, să văd ultimele două facturi. De ieri umblu ca tata prin casă și sting toate luminile. Mai aprind câte o lanternă, seara, să nu zică vecinii că am murit”, a mărturisit Dani Oțil.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos