Acasă ACTUALITATE Ministerul justitiei MINTE: Ordonanta pentru GRATIERE a fost scrisa in biroul lui...

Ministerul justitiei MINTE: Ordonanta pentru GRATIERE a fost scrisa in biroul lui Dragnea!

Ordonanța de grațiere a fost lansată miercuri în dezbatere publică de Guvernul Grindeanu, fiind publicată pe site-ul Ministerului Justiției, în format „.doc”. Guvernanții au fost trădați de Microsoft Word, care dezvăluie detalii inedite despre modul în care a fost conceput documentul.

Spre deosebire de celelalte 3 documente din pachet (nota de fundamentare a grațierii, proiectul și nota de fundamentare a OUG pentru modificarea codurilor), care au drept autor angajați ai Ministerului Justiției, documentul proiectului de OUG privind grațierea are trecut ca autor pe „anca.spiridon”. Conform ghidului de asistență Microsoft, atunci când se creează un document nou, Word adaugă automat numele de utilizator (user name-ul) ca numele autorului în proprietățile unui document.

Nu există o angajată cu acest nume la Ministerul Justiției sau în sistem și singurul bugetar cu acest nume care are declarație de avere și se putea afla în circuitul proiectului este Anca Mihaela Spiridon, director general la Cancelaria președintelui Camerei Deputaților – Liviu Dragnea, scrie cursdeguvernare.ro.

Contactată de cursdeguvernare.ro, Anca Spiridon a negat și a spus că nu știe absolut nimic despre acest proiect.

Pe proiectul de OUG privind grațierea, în metadatele documentului Word, apare și numele unui funcționar din Ministerul Justiției, la mențiunea Last Modified: „Marinela Eni”. Aceasta este agent secretariat la Unitatea de Management Public și Planificare Strategică din Ministerul Justiției. Un alt detaliu interesant este cel legat de timpul în care a fost editat documentul: 382 de minute, adică peste 6 ore.

content-image

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentPolitistul Marian Godina despre atacul PSD asupra Justitiei: Oameni saraci iau apararea cu inversunare unor infractori milionari!
Articolul următor”Iubitori” de natura, Dragnea si Iordache iau la tinta animalele din padurile Romaniei! Vezi cine pune mana pe fauna tarii!