Acasă Sanatate Ministerul Sanatatii intervine OFICIAL in cazul lui Gabriel Cotabita!

Ministerul Sanatatii intervine OFICIAL in cazul lui Gabriel Cotabita!

S-ar putea ca in viitorul apropiat sa fim nevoiti sa mergem cu adeverinta de la medicul de familie la sala de sport. Sau ca salile de sport sa fie obligate sa aiba permanent asistenta medicala. Anuntul a fost facut de conducerea Ministerului Sanatatii.

Decizia vine după ce cântărețului Gabriel Cotabiță i s-a făcut rău după antrenamentul la o sală de sport din București, artistul fiind transportat în stare gravă la spital.

„În sălile de sport, de fitness ar trebui totuşi o supraveghere medicală sau cel puţin o evaluare medicală înainte de a merge la antrenamente mai ales pentru persoanele care prezintă anumite riscuri”, a spus astăzi ministrul, cu referire la cazul cântăreţului Gabriel Cotabiţă, citat de evz.ro.

Acesta a subliniat că, în general, în momentul în care vrei să urmezi un program cu exerciţii fizice mai complex trebuie să ai şi un acord de la medicul care te tratează.

Bănicioiu a adăugat că Ministerul Sănătății va elabora o propunere de act normativ care să reglementeze astfel de situații.

Cântărețul Gabriel Cotabiță se află în acest moment internat în spital, în stare gravă, dar stabilă, după ce în urmă cu câteva zile i s-a făcut său după terminarea antrenamentului la o sală de sport.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentOrice roman isi va putea declara FALIMENTUL! Vezi cum poti scapa de datorii!
Articolul următorNutritionist cunoscut in toata Romania: Fructele si legumele se mananca, nu se beau!