Acasă Dezvoltare personala Ministrul Aurescu, in lacrimi la vaccinare: ”Am pierdut-o pe mama și n-am...

Ministrul Aurescu, in lacrimi la vaccinare: ”Am pierdut-o pe mama și n-am putut să o îmbrățișez și să o sărut”

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, s-a vaccinat, miercuri, alături de ceilalți membri ai Guvernului. Șeful diplomației române a povestit că mama sa – care s-a stins în decembrie – a lucrat în domeniul cercetării medicale și l-a învățat că vaccinurile sunt benefice.

„Luna trecută, în decembrie, am pierdut-o pe mama mea. Nu a murit din cauza COVID, ci din cauza altei afecțiuni. În toată viața ei profesională, mama a lucrat în cercetare medicală. De multe ori s-a confruntat cu bacterii și virusuri periculoase și am învățat de la ea și de la cărțile pe care le-am avut acasă cât de benefice sunt vaccinurile pentru sănătatea populației”, a arătat Bogdan Aurescu.

„Am suferit foarte mult din cauza pierderii mamei mele, dar și mai mult am suferit în tot anul care a trecut și înainte ca mama mea să moară pentru că nu am putut s-o îmbrățișez și s-o sărut”, a mărturisit ministrul.

„De aceea, vă rog pe toți să decideți să vă vaccinați. Pentru că în felul acesta, vă veți putea îmbrățișa și săruta fără grijă părinții și bunicii, în felul acesta vom fi cu toții sănătoși și vom putea să circulăm fără grijă peste graniță”, a transmis ministrul de externe.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentPremierul Citu: ”PSD nu mai are ceva de spus in Romania in urmatorii 4 ani. Ce au avut de spus, au spus”
Articolul următorMedicul psihiatru Gabriel Diaconu îl desființează pe Vlad Voiculescu: S-a cocoțat pe cadavre și suferință!