Acasă Dezvoltare personala BOR se implică activ în campania de vaccinare! ”Numai împreună, indiferent de...

BOR se implică activ în campania de vaccinare! ”Numai împreună, indiferent de religie și credință, vom reveni la normalitate!”

Ministerul Sănătății a transmis duminică seara, pe pagina de Facebook a instituției, că încheie săptămâna cu „bucurie și multă speranță” după ce Patriarhul Daniel a anunțat că Biserica Ortodoxă Română va difuza materiale informative despre vaccinare în eparhii.

„Încheiem duminica și această săptămână cu bucurie și cu multă speranță pentru creștinii ordocși sau catolici din România și de pe întreaga planetă.

Patriarhul Daniel a anunțat că Biserica Ortodoxă Română va difuza materiale informative despre vaccinare în eparhii, printr-o broșură intitulată “Vaccinarea împotriva COVID-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură.”

Papa Francisc a anunțat azi că se va vaccina imediat ce îi va veni rândul. Papa a spus: „Dintr-o perspectivă etică, cred că toată lumea ar trebui să se vaccineze. Este decizia etică pentru că pariezi cu sănătatea ta, cu viața ta, dar pariezi și cu viața celor din jurul tău.”

Numai împreună, indiferent de religie și credință, vom reveni la normalitate!”, a transmis Ministerul Sănătății.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentPapa Francisc anunta ca se vaccineaza: „Exista un negationism suicidar pe care nu as sti sa-l explic”
Articolul următorÎncepând de astăzi polițiștii nu mai vor să dea amenzi și să-și facă treaba pentru că Guvernul le-a înghețat salariile!