Acasă ACTUALITATE Ministrul de Finante si-a pus profesorii si medicii in cap! Anunt de...

Ministrul de Finante si-a pus profesorii si medicii in cap! Anunt de ultima ora despre cresterea salariilor!

1114

Ministrul Muncii Viorel Ștefan a anunțat marți că de la 1 ianuarie 2018 urmează o creștere salarială de 25% aplicată în toate sectoarele, iar de la 1 martie 2018 vor fi majorări de 100% în Sănătate și 50% în Educație.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

„Urmează o creșetere salarială de 25% pentru toată lumea, iar de la 1 martie 2018 ne atingem obiectivul de a asigura creșterea integrală pentru sectorul de sănătate, medici și personalul sanitar, și 50% pentru sectorul din învățământ. De unde ați tras dvs concluzia asta mi-e greu să înțeleg. Ne vom atinge targetul”, a spus Viorel Ștefan.

Acesta a mai precizat că, în cursul dimineții de marți, a discutat cu ministrul Muncii patru variante privind majorările acordate în sistemul bugetar.

La rândul său, ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a anunțat că bugetarii nu vor primi majorările salariale după calendarul avansat până acum. Potrivit variantei inițiale a Ministerului Muncii, primele majorări trebuiau aplicate de la 1 iulie 2017.

Articolul precedentNici Olguta nu mai stie ce spune! Acum anunta ca salariile medicilor si profesorilor cresc cu 25%, dar de la anul!
Articolul următorPremiera la Kaufland! Niciun alt hipermarket n-a mai facut asta vreodata in Romania!