Acasă ACTUALITATE Nici Olguta nu mai stie ce spune! Acum anunta ca salariile medicilor...

Nici Olguta nu mai stie ce spune! Acum anunta ca salariile medicilor si profesorilor cresc cu 25%, dar de la anul!

787

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, marti, la Antena 3, ca de la 1 ianuarie toti bugetarii vor avea o crestere a salariului brut cu 25%, iar de la 1 martie profesorii si medicii vor primi diferenta.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE
„De la 1 ianuarie 2018 toti bugetarii vor avea o crestere a salariului brut de 25%, iar de la 1 martie, vor fi inca 20% pentru profesori, care, adaugat la crestrea de 25%, inseamna o crestere de 50%. Tot de la 1 martie medicii si asistentele vor avea o crestere 100%, ajungand la nivelul grilei din 2022. Este varianta cu care vom intra in Comisie. Au fost multe amendamente pe care noi le-am acceptat de la Senat si Camera Deputatilor” , a declarat ministrul Muncii.
Potrivit Olgutei Vasilescu, „finantele nu vor spune ca au bani”, acesta fiind rolul ministrului de finante sa spuna ca nu sunt bani.
Articolul precedentFost ministru al muncii: E adevarat ca salariile cresc, dar in realitate oamenii vor primi mai putini bani!
Articolul următorMinistrul de Finante si-a pus profesorii si medicii in cap! Anunt de ultima ora despre cresterea salariilor!