Social

Mircea Badea, batut mar de motociclistul care l-a provocat la o lupta!

Deoarece in fiecare emisiune a sa, Mircea Badea critica motociclistii pentru zgomotul pe care il produc cu „paraitoarele” si pentru ca unii dintre ei incalca des regulile de circulatie, acesta a fost invitat de catre unul dintre ei, respectiv Teodor Emanuel, la un sparring – lupta de antrenament in ring.

Mircea Badea

Badea a abandonat in runda a doua, acuzand dureri la spate dupa ce a primit o lovitura de picior de la adversarul sau. Moderatorul Antenei 3 a rezistat doar 6 minute in fata adversarului sau Teodor Emanuel, acesta din urma fiind multiplu campion national la Muay Thai.

a fost invins prin KO tehnic in runda a doua de catre Teodor Emanuel intr-un meci organizat de Federatia Romana de Kempo. Badea a abandonat in runda a doua, acuzand dureri la spate dupa ce a primit o lovitura de picior de la adversarul sau. Moderatorul Antenei 3 a rezistat doar 6 minute in fata adversarului sau Teodor Emanuel, acesta din urma fiind multiplu campion national la Muay Thai.

Cum a inceput totul?

Mircea Badea a criticat constant motociclistii, in emisiunea sa, pentru zgomotul pe care il produc cu „paraitoarele” si pentru ca unii dintre ei incalca des regulile de circulatie. In replica, un grup de motociclisti s-a dus in fata sediului Antenei 3 sa-i ceara socoteala lui Mircea Badea pentru amenintarile pe care vedeta le proferase la adresa unuia dintre ei.

Loading...

„Mircea, ramane sau nu valabila provocarea?”, l-a abordat Teodor.

„Ce vrei tu de la mine? Ia zi, ce vrei?”, l-a intrebat Badea.

Teodor Emanuel era nemultumit ca, probabil intr-o postare pe Facebook, Badea ar fi criticat abilitatile de luptatori ale sportivilor K1. „Asta ai scris tu, ca sportivii K1 sunt niste boxeri ratati, ca ne bati”, i-a reprosat motociclistul, provocandu-l la sparring.

„Eu nu fac sparring”, l-a refuzat Badea scurt.

„Daca vrei, ne batem si fara manusi. Daca tu accepti, eu accept!”, l-a provocat mai departe motociclistul-sportiv.

„Aici in fata la Antena 3, asa? Uite, eu sunt usor de gasit, in general. Eu nu pot discuta – <<hai sa ne batem, ca suntem niste cretini>>. Am fi niste cretini, crede-ma. Eu nu vreau sa-ti demonstrez tie absolut nimic. Prietene, esti cel mai bun. E in regula”, l-a calmat Badea pe „challanger”. ​

Sursa: HotNews

Loading...

Ultimele stiri

Spre TOP