Acasă ACTUALITATE Mircea Cartarescu: Fiecare dintre tinerii care au murit atat de ingrozitor si...

Mircea Cartarescu: Fiecare dintre tinerii care au murit atat de ingrozitor si de absurd ar fi putut fi copilul meu!

Mircea Cartarescu spune că fiecare dintre tinerii care au murit atât de îngrozitor şi de absurd în tragedia din clubul Colectiv ar fi putut fi copilul lui, precizând că Bucureştiul este o cursă de şoareci şi vor fi zeci de mii de victime la următorul cutremur major, intr-un mesaj pe Facebook, citat de Mediafax.

„Îmi pare teribil, teribil de rău. Fiecare dintre tinerii care au murit atât de îngrozitor şi de absurd, ca şi cei răniţi şi desfiguraţi ar fi putut fi copilul meu. M-am dezmeticit greu, toată noaptea am fost ca amorţit, abia acum simt durere şi neputinţă. Nu e nimic de reparat. Nici o condamnare, nici o încriminare nu le va reda acelor copii viaţa şi sănătatea, nimic nu le va şterge din minte oroarea trăită. Nimic din ce putem noi face nu-i va consola pe părinţi. Bucureştiul e o cursă de şoarici.


Citeste si:

Vor fi zeci de mii de victime la următorul cutremur major. Măcar gândindu-ne la aceşti morţi deja contabilizaţi undeva (adică la noi şi la cei dragi nouă) ar trebui în următoarea perioadă să facem ceva împotriva nepăsării criminale a edililor noştri. Vina e a lor pentru tragedia de la Club Colectiv şi pentru cele ce mai urmează”, a scris Mircea Cartarescu, pe contul sau oficial de pe Facebook.

În urma incendiului produs vineri seară în Clubul Colectiv din centrul Capitalei şi-au pierdut viaţa 27 de oameni, iar alţi aproximativ 200 au fost răniţi. La acest moment, 146 de persoane sunt internate la 12 spitale din Bucureşti.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentGigi Becali: Trupa aceea facea semnul diavolului pe scena, incoronarea lui! Copiii nu stiau…
Articolul următorDezvaluiri incendiare! Patronul de la Clubul Colective a avut si clubul Elephant care a ars in 2014!