Niciun PREOT nu a mers la locul TRAGEDIEI: Oamenii aia il venerau pe DIAVOL! Au cautat moartea, asta au gasit!

Toata lumea a observat in aceste zile de DOLIU NATIONAL IN ROMANIA, ca nici un preot nu a fost prezent la masacrau, sau macar alaturi de persoanele care si-au pierdut fii, fiicele sau rudele in tragedia de la Clubul Colectiv din capitala, notează infoalert.ro.

Un preot din Prahova s-a hotarat sa rupă tăcerea. Acesta a marturisit ca tuturot preotilor le-au fost interzis sa participe la acest eveniment nefericit de catre Preafericitul Daniel, pe motiv ca Toti tineri din incinta cu pricina l-au sarbatorit pe insusi Diavolul, au cautat moartea si moarte au gasit. Preotul a dorit sa ramana anonim refuzand sa argumenteze, de ce?

Este adevarat ca in aceea noapte toti sarbatoareau Halloween-ul, o sarbatoare importata despre care preotii si unii dascali cred ca este una demonica, avand unele asemanari.

Trupa Goodbye in traducere „La revedere” canta piese „The day we die” – Ziua in care murim,  in momentul in care stalpul de sustinere a luat foc. 2 dintre membri trupei a murit, unul in acea noapte tragica si altul a doua zi.


Citeste si:

Ipoteza HALUCINANTA: Incendiul de la Colectiv a fost PROVOCAT? Exista mai multe indicii care sustin teoria!

Gigi Becali: Trupa aceea facea semnul diavolului pe scena, incoronarea lui! Copiii nu stiau…


In schimb, conform dcnews.ro, un alt ieromonah a făcut mai multe precizări, pe pagina sa de Facebook, după tragedia de vineri seară, venind in apararea colegilor de breasla, dupa ce numeosi români i-au blamat pe preoți pentru că nu i-au văzut cu o lumânare la Clubul Colectiv, acolo unde au murit zeci de tineri.

Preoții lipsiți de solidaritate” cât de josnic sună și mai ales că este spus doar pentru denigrare și din răutate. Dacă a fost sau nu vreun preot să aprindă o lumânare la acel club nu știe nimeni, preoții mai merg și civili nu numai cu „poalele să le atârne” până pe asfalt, dar cu siguranță sunt destui preoți care azi au slujit Sfânta Liturghie în care au pomenit și aceste suflete nefericite.

Dacă Președintele sau alți politicieni au făcut acest gest nu înseamnă neapărat că sunt solidari in detrimentul preoților, ci doar fac o baie de mulțime asigurându-și alte voturi pentru viitor. Preoții se roagă în taină, aprind lumânări în taină… Iertați-mă, dar mi-e scârbă de atâta răutate„, a fost mesajul postat de ieromonahul Daniel Andrian pe Facebook.