Acasă ACTUALITATE VIDEO – Proprietarii clubului Colectiv ADUSI CU MANDAT la Parchetul General! Sunt...

VIDEO – Proprietarii clubului Colectiv ADUSI CU MANDAT la Parchetul General! Sunt acuzati de UCIDERE DIN CULPA si risca ani buni de inchisoare!

22

Cei trei proprietari ai clubului Colectiv au fost adusi astazi cu mandat la Parchetul General. Niciunul nu a vrut sa faca vreo declaratie.

Cei trei proprietari au clubului Colectiv sunt acuzați de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Pentru ucidere din culpă pedeapsa este de 10 ani și 6 luni de închisoare. Însă, ei riscă și alte acuzații, precum fals în acte.

Atunci când au deschis localul, patronii clubului Colectiv au cerut Primăriei sectorului 4 un aviz de funcţionare pentru un bar cu 80 de locuri pe scaune. L-au primit în baza unei simple declaraţii pe propria răspundere, fără ca vreun inspector al primăriei să calce în local. Se poate ca administratorii să fi mizat pe faptul că în cazul unei capacităţi de până la 100 de persoane, legea nu cere prea multe acte. Peste acest număr, autorizaţiile ar fi fost mult mai greu de obţinut.

Costin Mincu, Alin Anastasescu și Cătălin Gancea AU REFUZAT oricefel de declaratie prese, scrie digi24.ro.


Citeste si:

Dezvaluiri incendiare! Patronul de la Clubul Colective a avut si clubul Elephant care a ars in 2014!

VIDEO – Un angajat al clubului Colectiv a intrebat la Politie daca risca PUSCARIA, apoi a fugit pe strada ca sa scape de presa!


ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos