Marţi dimineaţă, bilanţul victimelor care şi-au pierdut viaţa în tragedia din clubul Colectiv a urcat la 32, după ce o tânără internată la Spitalul Pantelimon a încetat din viaţă. Tânăra avea 27 de ani.

Directorul general al Spitalului Universitar de Urgență Militar, Florentina Radu, a declarat că din cei care au rămas în terapie intensivă, respectiv nouă pacienți, cinci sunt în stare gravă și unul se află intubat. La unul din cei care se află în stare gravă, precizează Florentina Radu, a fost necesară intervenția chirurgicală.

Doctorul Marinescu ne-a spus că situația s-a stabilizat. M-am întors de la ședința de lucru. Ultimele știri de acolo: se intenționează suplimentarea fondurilor pentru pacienții critici. Ni s-a cerut să dăm o situație cu necesarul estimat pe două luni. În acest moment, tot ce e necesar avem pregătit sau avem deja discuții cu firmele care trebuie să aducă materialele necesare. Ne așteptăm să avem nevoie de dializă, în zilele următoare. Deocamdată, nu este necesară”, a spus Florentina Radu, citat de realitatea.net.


Citeste si:

Fosta primarie a lui Iohannis, in centrul Sibiului, este la fel de periculoasa precum clubul Colectiv! Nu are autorizatie iar pompierii dau amenzi an de an!


„Adresez rugămintea rudelor să vină doar câte un membru în vizită pentru că e cel mai bine pentru ei. Am alocat o asistentă și infirmieră pentru fiecare pacient”, a adăugat aceasta.

Potrivit directorului general al Spitalului Universitar de Urgență Militar, mâine va sosi la spital o echipă mixtă de medici, din care vor face parte cei doi doctori francezi, precum și medicul Ioan Lascăr de la Spitalul Floreasca și medicul Cristian Niţescu de la Spitalul de Arşi.

Încă o victimă a incendiului de la Clubul Colectiv din Capitală a murit, luni, la Spitalul de Arşi, fiind vorba despre tânărul neidentificat, iar numărul celor care şi-au pierdut viaţa în această tragedie a ajuns astfel la 31 de persoane.