Patriarhul Daniel a IZBUCNIT NERVOS impotriva presei: Nu ne invatati voi pe noi ce ROL AVEM!

17

Patriarhul Daniel a avut marti o reactie nervoasa la intrebarile presei, careia i-a reprosat o „atitudine ostila” fata de Biserica. Patriarhul, care participa la slujba de inmormatare a femeii de serviciu care si-a pierdut viata in clubul Colectiv, a replicat ziaristilor ca nu pot invata ei Biserica „ce rol are”.

„Gata, hai, gata … nuuu, nu mai judecam acuma, am spus sa nu mai judecam pe nimeni, numai sa ne rugam pentru ei”, a fost prima reactie a inaltului prelat, intrebat cum vede criticile legate de absenta bisericii din spatiul public in ceea ce priveste tragedia din clubul Colectiv.

Patriarhul Daniel a plecat spre masina sa, inconjurat de preoti si de ziaristi, comentand:


Citeste si:

Fosta primarie a lui Iohannis, in centrul Sibiului, este la fel de periculoasa precum clubul Colectiv! Nu are autorizatie iar pompierii dau amenzi an de an!

Doi dintre EROII TRAGEDIEI din Colectiv DECORATI de presedintele Klaus Iohannis! Zeci de oameni sunt acum in viata MULTUMITA LOR!


„Daca te duci, zice ca de ce vin preotii, daca nu vin, de ce nu vin. Asta este atitudinea ostila fata de biserica, notati. Nu invatati dvs Biserica ce rol are ea. Invatati mai bine ce e credinta ortodoxa. Asta este”, scrie hotnews.ro.

Spre deosebire de Mercedesul negru cu care se deplasa de obicei, Patriarhul Daniel a venit la inmormantarea de marti cu un van Volkswagen.