Mitul TRASEULUI din Bucegi unde dispar oameni ESTE REAL!

Un adevărat „pol energetic“, munţii Bucegi ar fi presăraţi de locuri misterioase, zone foarte încărcate energetic, unde aparatura se declanşează singură sau oamenii resimt simptome ciudate, portaluri prin care oamenii dispar şi apar în alte locuri, la foarte mare distanţă. Despre Bucegi se mai spune că sunt presăraţi de tuneluri subterane de zeci de kilometri, ipoteză în sprijinul căreia ar veni câteva sute de cutremure din 1993, nici acum explicate de specialişti, dar şi de locuri în care oamenii se vindecă miraculos datorită „apei vii“ şi a „gurilor de rai“.

Unul dintre fenomenele paranormale care suscită cel mai mult interesul, dar şi groaza amatorilor de senzaţional este, însă, cărarea ireală din Bucegi. Localnicii din Buşteni, dar şi oameni ai munţilor spun că pe traseul Jepii Mici, urcând pe Valea Comorilor, în anumite condiţii meteorologice, în special vara, când pe munte se lasă o ceaţă grosă aparent fără o explicaţie, apare o cărare îngustă, de aproximativ 20 de centimetri, paralelă cu poteca principală. În realitate, această cărare blestemată nu există, iar cei care se aventurează să calce pe ea mor sau dispar pentru totdeauna.


Citeste si:

TOP 10 mistere ale lumii pe care STIINTA nu le poate explica nici astazi!

Singura biserica din lume in care sfintii tin doliu! Misterul aurelor negre de la Ipotesti!


Nici vântul nu reuşeşte să alunge ceaţa groasă şi lăptoasă care se lasă în zonă, oamenii locului spunând că zona este o poartă temporală sau o deschidere către lumea de dincolo.

Doar norocoşii reapar după multă vreme, în alte locuri din Bucegi, dezorientaţi şi pierduţi, chiar răniţi, pe când majoritatea celor care păşesc pe cărare dispar fără urmă, în ciuda căutărilor, sau trupurile lor sunt descoperite în primăvara viitoare, cu trupurile zdrobite de stânci. Mai mult AICI.