Acasă Brasov VIDEO – Jandarmii L-AU ARESTAT pe romanul care a infiintat „Autoservire pentru...

VIDEO – Jandarmii L-AU ARESTAT pe romanul care a infiintat „Autoservire pentru oameni cinstiti”

40

Romanul care a înființat în Codlea „Autoservire din gospodărie pentru oameni cinstiți” a fost ridicat de jandami pentru ca a incercat sa arate autoritatilor ca aerul din Codlea este irespirabil, scrie romani-buni.info.

Erwin Albu, cel care a înființat în Codlea „Autoservire din gospodărie pentru oameni cinstiți”, susţine că a încercat în nenumărate rânduri să atragă atenţia autorităţilor, însă nimeni nu a găsit o soluţie pentru ca mirosul în Codlea să devină suportabil.

„Au existat numeroase sesizări la Garda de Mediu, care a făcut demersuri la rândul ei. Această afacere (Protan) nu a respectat nici un termen de modernizare asumat, nici un fel de etapă de a elimina acest supliciu, la care este supus cetăţeanul din Codlea”, a explicat astăzi, Erwin Albu.


Citeste si:

Primaria Codlea INCHIDE ”Autoservirea pentru oameni cinstiți”!


Mirosul este insuportabil din cauza incineratorului de cadavre de animale din apropierea oraşului. Sătul că de ani de zile autorităţile nu rezolvă acestă problemă, protestarul a răsturnat pe scările şi uşa de la intrarea în Prefectura Braşov mizeria pe care spune că a cules-o de pe câmpurile din apropierea fabricii, informeaza rttbrasov.ro.În câteva minute, au apărut şi jandarmii. Cum nu a vrut să-i însoţească la secţia de Poliţie, protestatarul a fost luat pe sus de jandarmi şi urcat în maşină.

Vezi aici Video:

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos