Acasă Stirea zilei Motivul pentru care fiica omului de afaceri din Falticeni si-a ucis tatal:...

Motivul pentru care fiica omului de afaceri din Falticeni si-a ucis tatal: „A certat-o pentru ca asculta muzica la un volum prea ridicat!”

25

Surse judiciare, citate de agentia de presa mediafax.ro au declarat ca fiica omului de afaceri a recunoscut in fata procurorilor ca ea si-a omorat tatal dupa ce acesta a certat-o pentru ca asculta muzica la un volum prea ridicat. Dupa crima, fata a plecat de acasa, fiind gasita de politisti in clubul detinut de tatal sau unde se incuiase pentru a nu perminte nimanui accesul.

Dupa audieri, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava au cerut instantei de judecata luarea unei masuri de internare provizorie intr-un spital de boli psihice a tinerei, solicitarea Parchetului fiind admisa. Tanara este cercetata pentru violenta in familie si va ramane internata pana la insanatosire sau pana la ameliorarea starii de sanatate care sa inlature starea de pericol.

Tribunalul Suceava a dispus si efectuarea unei expertize medico-legale psihiatrice a tinerei in cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie Socola Iasi, solicitand medicilor ca in termen de 30 de zile sa finalizeze expertiza si sa spuna daca acesta avea discernamant in momentul in care si-a atacat tatal.

Tanara era dependenta total de tata, fiind bolnava psihic de o perioada mai lunga de timp. Barbatul era divortat, iar fosta sotie, impreuna cu ceilalti doi copii pe care ii aveau impreuna, erau plecati in strainatate.

Omul de afaceri a fost gasit mort, vineri seara, de fratele sau mai mare care s-a ingrijorat ca acesta nu ii mai raspunsese de trei zile la telefon si l-a cautat acasa. A gasit locuinta ravasita si pe barbat decedat, cu rani grave in jurul gatului.

sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos