Acasă Stirea zilei Natalie Portman o va interpreta pe Jackie Kennedy

Natalie Portman o va interpreta pe Jackie Kennedy

51

Câstigatoarea premiului Oscar din 2011 pentru cea mai buna actrita într-un rol principal, Natalie Portman, se afla în negocieri avansate pentru a juca în „Jackie”, un film despre Jacqueline Kennedy Onassis, ce va fi produs de compania Fox Searchlight. Potrivit site-ului Deadline.com, Natalie Portman s-a declarat interesata de scenariul filmului, dar nu va semna contractul pâna când initiatorii acestui proiect nu vor alege un regizor.

 

Filmul „Jackie”, al carui scenariu este scris de Noah Oppenheim, se concentreaza asupra vietii fostei prime doamne a Statelor Unite, în zilele imediat urmatoare asasinarii sotului ei, presedintele John F. Kennedy,  informeaza accesshollywood.com. Darren Aronofsky, regizorul cu care Natalie Portman a colaborat la „Lebada neagra/ Black Swan”, urma sa regizeze initial filmul „Jackie”, în care rolul principal urma sa fie jucat de partenera lui de viata de atunci, Rachel Weisz, dar cineastul american s-a retras din acest proiect, dupa ce s-a despartit de Weisz în 2010.

 

În 2010, presa de specialitate vehicula si numele regizorului Steven Spielberg, care s-ar fi declarat interesat de acest proiect cinematografic. Jackie Kennedy a dat dovada de multa gratie si echilibru în public dupa asasinarea sotului ei, împuscat mortal pe 22 noiembrie 1963, în orasul american Dallas.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos