6.5 C
București
sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăStirea zileiNici PSD-istii nu mai suporta ilegalitatile conducerii PSD. Teodorovici il face hot...

Nici PSD-istii nu mai suporta ilegalitatile conducerii PSD. Teodorovici il face hot pe Ciolacu!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Candidat anunțat la șefia PSD, Eugen Teodorovici acuză conducerea interimară a lui Marcel Ciolacu că vrea să fraudeze alegerile din partid.

Fostul ministru al Finanțelor spune că Ciolacu, pe care îl numește „președinte pretins fondator, fără prestanță și lipsit de coloană vertebrală”, a anunțat o nouă formulă de organizare a alegerilor pentru conducerea PSD, prin moțiune, dar „nu s-a grăbit (în cele 9 luni!) să adopte această modificare a Statutului partidului prin votul majorității, adică al Congresului PSD, ci doar prin decizia Comitetului Executiv Național, și aceasta luată pe fugă abia acum câteva zile, în data de 30 iulie”.

Teodorovici spune, de asemenea, că numărul membrilor conducerii a fost modificat, iarăși prin încălcarea statutului.

„Mai aveți sentimentul că #opinia voastră contează și că vă simțiți cu adevărat reprezentați de un “președinte” interimar pe post de marionetă în mâna unui ventriloc politic? (…) Dacă acceptați ca reforma PSD să înceapă cu un jaf … noapte bună❗️ Vreau să cred că sunt mult mai mulți cei care vor avea curajul să spună nu organizării unui congres nestatutar de către o “conducere” interimară ilegitimă”, scrie pe Facebook fostul ministru.

Teodorovici mai precizează că-și va depune candidatura numai în condițiile prevăzute se statut.

Congresul PSD pentru alegerea noii conduceri ar urma să aibă loc pe 22 august.

Ultimele stiri