Acasă Topurile zilei Noua moduri prin care poti sa fii o persoana mai buna

Noua moduri prin care poti sa fii o persoana mai buna

181

Cu totii ne dorim sa devenim oameni mai buni, dar unii dintre noi nu stim cum sa punem in practica aceasta dorinta.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

Cand am fost mic, nu am fost cel mai de treaba copil, eram un mic egoist, credeam ca tota lumea se invarte in jurul meu. Dupa multa vreme, nu mai sunt acel copil enervant si egoist pentruca m-am maturizat si am invatat ce inseamna sa sa fi o persoana mai buna.

Dupa ce am trecut prin procesul natural de a invata cum stau lucrurile in viata, am fost capabil sa-mi transform identitatea intr-o persoana pe care o iubesc. Sunt mult mai fericit cu ceea ce sunt si nu voi avea niciun fel de problema sa le spun copiilor mei cine sunt. Iata cele noua moduri, potrivit lifehack.org:

9. Surprinde pe cineva special

Father_and_Son

Ai pe cineva special in viata ta cu siguranta, indiferent ca este mama,iubita, o ruda indepartata sau copilul tau. Daca ai idee de vreo dorinta ascunsa a lor, indeplinestele dorinta! Fie ca este un pix pe care si-l doresc, fie ca este o floare care le place sau ciocolata preferata, le va aduce zambetul pe buze.

Una dintre cea mai mare recompensa in viata este sa stii ca ai facut pe cineva sa zambeasca. Surprinde-ti oamenii speciali din viata ta ori de cate ori ai ocazia, in schimb, ei te vor surprinde pe tine cu fericirea pe care le-o vei aduce.

URMARESTE-NE PENTRU CELE MAI IMPORTANTE STIRI
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Articolul precedentProgramul turului Ligii I, editia 2013/2014!
Articolul următorOFICIAL! FC Rapid are noi investitori: Nicolae Cristescu si Adrian Zamfir!

2 COMENTARII

  1. As zice CONTRAR de bun ce sunt am ajuns asa de Singur abandonat ca un hoit ce miroase a starv CUM toti oameni imbatranesc Fiecare la timpul lui va fi Abandonat AVERILE Bani Aurul Afaceri,Profitabile VOR fi sursa de Cearta VEZI Sergiu Nicolaescu CU familie mare sau mica BA chear si fara Urmasi OR ce finta nu este Nemuritoare SI CADERA va fi cu CAT ai acumulat mai mult cu atat chinurile Morti vor fi mai grele Judecata de apoi ARE un DOSAR unic ce CONTINE faptele zilnice ,SI lovitura fatala este mai dureroasa cand BOGATANUL va muri sub privirea Doctorului CE pana mai ERI era jignit ca find un Corupt Bogati ia MITA si fac fraude IMENSE si scapa cu putin noroc CA si Cateaua prin Apa rece de munte OR Doctorul ce Studiaza ne incetat Tratate si Colocvi de specialitate Vacantele nu de putine ori sunt pe Scaunul Congreselor de Medicina PACAT acesti oameni trebuie sa traiasca ca in Paradis timpul putin liber AR trebui sa fie asigurat optim OR in toate Tarile lumi Politicieni sunt pe primul loc AM ca egzemplu SEDINTELE sforaitoare de PCR in care Inculti vorbeau fara struna inspiranduse din presa timpului GOLANUL Facea planuri conspecte si cu elogi lingusitoare ridica pe inalte CULMI analfabetizmul OR cei ce nus dorea LIMBAJUL de lemn zilnic AM uitat Gramatica Istoria Si de ce nas recunoaste AM devenit AZI la o varsta CHEAR o tinta a atacului murdar CA nu STIU gramatica DAR intreb PE cei ce MA critica la ce bun gramatica cand CEI ce au Furat tot cu Doar 2-4-7 cls acum sunt MARI partronu afisand public AUR si podoabe mai ceva ca amerindieni ce Colectau scalpuri si le postau in vedera tribului .nelu.ot as zice fara retinere UN oltean devenit Incult justificand CA na purtat Carnet Rosu in buzunarul Stang.si ne avand unde sa IA cuvantul in sedinta AM ramas analfabetul democratiei nici maca nam fost interesat sa FUR fier vechi sa devin Patron………………………..N.ot

  2. E foarte adevarat tot ce soui Unele am ancercat si eu si antradevar m-am simtit foarte bine.Voi incerca sa fac surprize celor dragi. Cu iertatul e mai greu dar o sa incerc restul e ok Multumesc