16.4 C
București
vineri, februarie 23, 2024
AcasăDivertismentTopurile zileiTOP 50 Cei mai buni actori de comedie din toate timpurile! FOTO

TOP 50 Cei mai buni actori de comedie din toate timpurile! FOTO

in:

Stiri pe acelasi subiect

Acesti actori de comedie au demonstrat intotdeauna ca pot juca si in alte genuri de filme, dar totusi, doar comediile sunt cele in care stralucesc cu adevarat. Va prezentam mai jos 50 dintre cei mai buni actori de comedie, niste figuri emblematice ale comediei mondiale avand milioane de fani in intreaga lume!

50. William Emerson Arnett

William Emerson “Will” Arnett s-a nascut pe 4 mai 1970 si este un actor canadian cunoscut cel mai bine pentru rolul lui George Oscar “G.O.B” Bluth II din Arrested Development. De la succesul sau in “Arrested Development” Arnett a primit roluri majore in multe filme. A jucat recent in rol secundar in comediile Semi-Pro, Blades of Glory si Hot Rod. A jucat in filmul “Let’s go to prison” in 2006 si “The Brothers Solomon” in 2007. A aparut de asemenea si in cateva episoade din serialul de comedie “30 Rock”, a facut multe reclame pentru filme etc. Arnett s-a nascut in Toronto si este fiul lui Alexandra si E. James Arnett, un fost avocat. A urmat in Toronto scolile in care se invata franceza. Inca vorbeste in franceza, dar a relatat ca nu este un vorbitor fluent al limbii. A urmat colegiul Lakefield din Lakefield, Ontario dar a fost trimis acasa pentru ca facea probleme. A urmat apoi “Subway Academy II” urmata de niste ore de teatru la teatrul “Tarragon” si in cele din urma a absolvit liceul “Leaside”. In 2003 Will Arnett a gasit succesul cand a interpretat rolul lui George Oscar “Gob” Bluth II in seria de comedie Fox “Arrested Development”. Personajul lui Arnett a fost printre cele mai populare si a fost nominalizat la Emmy pentru cel mai bun actor in rol secundar intr-un serial de comedie in 2003. Personajul interpretat de el a aparut de asemenea pe locul 33 in topul “Tv’s Top 50 Catch Phrases” cu fraza “I’ve made a huge mistake”. Show-ul a fost anulat dupa 3 sezoane din cauza rating-ului scazut. Lasand la o parte faptul ca Arnett este cunoscut ca si un actor de comedie el nu se considera un comic si se considera mai intai actor. De la “Arrested Development” el a jucat rolul dramatic al unui agent FBI in cateva episoade ale serialului “The Sopranos”.

 

49. Ricky Dene Gervais

Ricky Dene Gervais s-a nascut la data de 25 iunie 1961. A crescut in suburbiile orasului Withley in Reading, Berkshire, Anglia. Gervais este actor, comedian, producator de filme si broadcaster. Tatal sau Jerry a emigrat in Anglia in timpul celui de-al doilea razboi mondial ca soldat ,astfel ajunge sa o cunoasca pe mama lui Ricky, Eva, alaturi de care s-a stabilit in Whithley. Intr-un interviu acordat revistei “The Time” a admis ca insasi mama sa a zis ca nasterea lui a fost neplanificata, iar aparitia numelui Dene in certificatul de nastere s-a datorat tatalui sau care era beat atunci cand s-a decis sa aleaga numele. In 1979 ajunge sa studieze la University College London biologia, iar dupa doua saptamani s-a razgandit ajungand sa studieze filozofia. Spre sfarsitul anului 1983 ca student la UCL ajunge sa faca un pop duo, Seona dancing, impreuna cu prietenul sau Bill Macrae. Acestia au semnat cu casa de discuri London Records, dar piesele nu au ajuns in top 40 UK doar in top 100. Dupa toate acestea a ajuns sa lucreze in domeniul radioului cu emisiuni ca “The Ricky Gervais Show” si binecunoscuta radioemisiune “Guardian Unlimited” (2005), care a ajuns sa fie ascultata de multi oameni ajungand in Guinness World Record (peste 261,670 download-uri per episod). Dupa succesul de la radio debuteaza in televiziune la Channel 4, la emisiunea “Comedy Lab”. Ajunge sa aiba contributii la posturi mari de televiziune cum ar fi BBC si HBO. Ca si actor a jucat in mai multe filme avand roluri secundare dar si principale.

Ultimele stiri