Acasă Stirea zilei Noul film Tarzan, oferit regizorului lui Harry Potter

Noul film Tarzan, oferit regizorului lui Harry Potter

39

Intr-o perioada in care supereroii iau cu asalt marile ecrane, studiourile Warner Bros. apeleaza la una dintre cele mai longevive si mai populare adaptari hollywoodiene si merg inainte cu un nou film Tarzan. Anuntata inca de anul trecut, productia si-a gasit, in final, un regizor, scrie Vulture.com si este acum in cautarea actorului din rolul principal.

Carma peliculei i-a revenit astfel lui David Yates, regizor a patru dintre filmele Harry Potter, care a renuntat in favoarea aventurilor lui Tarzan la unele titluri promitatoare (drama Your Voice in My Head, thriller-ul The Imitation Game si aventura cu gangsteri Cicero).

Printre actorii vizati in rol principal se afla starul lui Man of Steel, Henry Cavill, cel al lui True Blood, Alexander Skarsgard, vedeta lui Sons of Anarchy,  dar si Tom Hardy, alaturi de care Yates urma sa lucreze in Cicero. Din cele 89 de filme cu Tarzan listate de IMDB.com, 12 il au in rol titular pe Johnny Weissmüller, considerat cel mai popular actor care l-a interpretat vreodata pe eroul lui Edgar Rice Burroughs.

Cum studiourile Warner Bros. sunt hotarate sa faca sa renasca legenda omului-maimuta, va fi interesant de vazut cine se va transforma in locuitorul inedit al junglei si cate din vechile elemente caracteristice personajului (cum ari fi celebrul sau strigat) isi vor mai face loc in noua productie.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentZilele filmului rus la Bucuresti
Articolul următorLucrarea „Muza” a lui Brancusi s-a vandut cu 12,4 milioane de dolari