Acasă ACTUALITATE Nu e gluma! Nu aruncati pestisorii de acvariu la toaleta pentru ca...

Nu e gluma! Nu aruncati pestisorii de acvariu la toaleta pentru ca DEVIN MUTANTI!

Desi exista desene animate pe aceasta tema, in Canada ele au devenit realitate. Autoritatile au anuntat ca pestii aruncati la toaleta nu mor, ci cresc la dimensiuni nemaivazute.

Oficialii însărcinați cu protecția mediului în vestul Canadei, în provincia Alberta, au descoperit ceva neașteptat: pești aurii, cât farfuria, se zbenguie fericiți în lacurile de acumulare din regiune.

Zeci de astfel de pești au fost pescuiți dintr-un singur lac din nordul provinciei, la începutul acestui an. Drumul lor e unul surprinzător. Își încep viața la magazinele de animale, apoi ajung în acvariile oamenilor, apoi sunt aruncați în vasul de toaletă, de unde ajung în lac, refuzând cu încăpățânare să moară.


Citeste si:

Cel mai inteligent PESTISOR din lume! Prezinta capacitati de invatare asemanatoare celor UMANE!

Poluare URIASA pe Dunare! Mii de pesti morti! Autoritatile iau masuri DE URGENTA!


Autoritățile au demarat acum o campanie prin care încearcă să schimbe acest obicei al oamenilor. Se pare că peștii, o specie invazivă, se reproduc rapid și supraviețuiesc fără probleme chiar și iernilor cu temperaturi scăzute din nord.

Oficialii atrag atenția că oamenii nu ar trebui să arunce în toaletă nici măcar peștii morți, deoarece aceștia ar putea conține paraziți care ar afecta rezerva de apă.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentSTENOGRAME – Ghită despre Tariceanu: Ne trebuia prostu asta!
Articolul următorFiul lui Ion Dolanescu a intrat in politica. In Costa Rica!