Acasă ACTUALITATE Nu e normala! Senatoarea Cristiana Anghel AMENINTA Ambasada SUA!

Nu e normala! Senatoarea Cristiana Anghel AMENINTA Ambasada SUA!

26

Senatorul PC Cristiana Anghel, unul dintre initiatorii propunerii de modificare a Codului de procedura penala si a Codului penal, a atacat dur ambasadele occidentale care critica incercarile unor parlamentari de a interveni asupra legilor justitiei.

Senatoarea Cristiana Anghel pleaca de la sediul Parchetului General, dupa ce a fost audiata, in Bucuresti, marti, 15 octombrie 2013. LIVIU ADASCALITEI / MEDIAFAX FOTO

Parlamentarul a spus ca ambasadorii occidentali care critica actiunile unor parlamentari ar trebui chemati la Ministerul Afacerilor Externe.

„Amestec in treburile interne, sa-si vada de treburile lor! Eu la Ministerul de externe pot sa fac propunerea sa-i cheme pe ambasadori sa-i puna la punct. Ce, eu m-am dus sa-i spun Congresului american ce sa voteze? Noi mai suntem un stat independent si suveran? Ne-au mancat un referendum de 7,5 milioane de voturi. Cat suntem considerati vasalii si sclavii unora si altora, nu vom reusi. Daca eu as avea puterea asta, i-as chema pe toti si le-as spune: <>”. Nici un ambasador nu-si poate permite sa se implice in politica unui stat”, a spus senatoarea Anghel la B1TV.

 

Sursa: stiripesurse.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos