Acasă Sanatate Nu ignora semnele, s-ar putea sa ai CANCER! Vezi simptomele!

Nu ignora semnele, s-ar putea sa ai CANCER! Vezi simptomele!

Cele mai multe semne care indica prezenta cancerului in organism sunt foarte subtile, sau pot fi descoperite intr-o faza incipienta numai de doctori.

Cum cancerul face ravagii în întreaga lume, ar fi bine să nu ignoraţi diversele simptome. Cancerul are şanse de vindecare când este descoperit de timpuriu. E adevărat, poate să nu fie nimic grav, dar n-ar fi mai bine să aflaţi din timp, decât prea târziu.

Educaţie pentru sănătate – Simptom #1: Scăderea în greutate

De cele mai multe ori femeile sunt încântate când slăbesc, fără să se întrebe dacă nu cumva este ceva în neregulă cu ele. Dar nu va îmbătaţi cu apă rece! Dacă aţi slăbit brusc fără să faceţi nimic în acest sens (nu aţi ţinut o cură de slăbire, nu aţi făcut mişcare, masaj etc.), atunci nu e de bine. Prezentaţi-va urgent la medic. Cancerul se manifestă prin secarea, la propriu, a organismului.


Citeste si:

Era una dintre cele mai cunoscute cantarete! Cancerul a rapus-o, la doar 40 de ani!

Obisnuiesti sa porti sutiene de tip push-up? Inseamna ca nu te sperie CANCERUL DE SAN!

Stiati ca si barbatii pot face cancer de san?


Educaţie pentru sănătate – Simptom #2: Balonarea

Pentru femei, balonarea este un fenomen foarte des întâlnit. Ciclul menstrual da balonare, anumite alimente dau balonare, însă dacă această balonare persistă (durează mai bine de două săptămâni şi o aveţi în fiecare zi) e cazul să mergeţi la doctor. Unul dintre simptomele cancerului ovarian este balonarea. Dacă este detectat la timp, cancerul ovarian are şanse foarte mari de vindecare.

Sursa: SFATULPARINTILOR.RO.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCunoscut fotomodel roman DAT AFARA de la Bac! Vezi ce a facut!
Articolul următorDEZVALUIRI – Victor Ponta a fost pus sub control judiciar si NU ARE VOIE sa intre in Guvern!