Acasă Social Nu o sa crezi din ce se INTRETINEA NICOLAE POPA cand a...

Nu o sa crezi din ce se INTRETINEA NICOLAE POPA cand a FUGIT in INDONEZIA! In niciun caz nu din banii lui VINTU!

31

Nicolae Popa se intretina singur in Indonezia, avand acolo o firma si jucand in turnee de popice din care castiga bani, a declarat Sorin Ovidiu Vintu la instanta suprema.

Sorin Ovidiu Vintu a declarat, vineri, in fata unui complet de trei judecatori, in ultimul cuvant in dosarul in care este judecat pentru favorizarea lui Nicolae Popa, ca acest dosar reprezinta in opinia sa o razbunare politica si o „prima factura” pe care o are de platit.

„In opinia mea acest dosar a fost un inscris politic. In anul 2009 am sustinut cu toate fortele schimbarea presedintelui Romaniei cu un altul. Am pierdut si iata c-a aparut si factura. Prima factura o reprezinta acest dosar de favorizare a infractorului”, a aratat Vintu.

Sorin Ovidiu Vintu a explicat ca, desi era prieten bun cu Popa, acesta din urma nu avea nevoie de ajutorul lui pentru ca avea o companie in Indonezia si totodata era jucator profesionist de popice, participa la turnee si castiga bani.

„Nicolae Popa s-a sustinut singur de cand stiu. El era jucator profesionist de popice si juca. Avea si o companie de care se ocupa acolo. Sumedenia de interceptari a procurorilor nu are nicio relevanta cu acest caz, iar toate discutiile dintre mine si Popa reprezinta ajutorul meu in sensul ca-l ascultam si ii ascultam apasarile, el fiind departe de tara. Vorbeam cu Popa pentru a-l imbarbata, iar interceptarile nu au legatura cu cazul”, a mai aratat Vantu.

Instanta suprema a ramas vineri in pronuntare in dosarul privind favorizarea lui Nicolae Popa si urmeaza sa decida daca dicteaza condamnari sau achitari in acest caz.

Un complet de trei judecatori de la instanta suprema a finalizat, vineri, dezbaterile in dosarul in care Sorin Ovidiu Vintu si alte doua persoane sunt judecate pentru favorizarea lui Nicolae Popa, condamnat in legatura cu prabusirea FNI, si urmeaza sa dea o decizie definitiva in acest caz.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos