Acasă ACTUALITATE O BOALA MISTERIOASA a lovit Rusia! Doctorii NU STIU ce sa faca!

O BOALA MISTERIOASA a lovit Rusia! Doctorii NU STIU ce sa faca!

O boala misterioasa a aparut in Rusia, medicii fiind luati prin surprindere de aceasta maladie.

Din primele informatii, se pare ca simptomele sunt mai greu de suportat decat cele ale SIDA. Oamenii care sufera de misterioasa maladie nu pot primi ingrijiri medicale adecvate pentru ca niciun medic nu poate pune un diagnostic concret.

Din aceasta cauza, bolnavii devin marginalizati, isi parasesc slujbele, se distanteaza de rude, incercand sa isi gaseasca prieteni pe internet cu care comunica pe grupuri inchise, anunta aktual24.ro.

Bolnavii cred ca maladia este provocata de o ciuperca necunoscuta pana acum stiintei. Una dintre bolnave a declarat ca primele simptome au fost asemanatoare celor ale gripei, dupa care au inceput sa ii apara pete pe piele. Au urmat durerile in gat. „Am dureri mari, nici nu vi le pot descrie. Sunt in tot corpul”, a spus femeia, citata de Tv Zvezda.

Deocamdata nu exista date centralizate, informatiile despre aceasta boala venind din partea mai multor medici care s-au lovit de aceasta problema si care trag un semnal de alarma pentru ca oamenii sa nu fie luati prin surprindere daca boala va cunoaste evolutii imprevizibile care sa afecteze mari mase de persoane.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentNu a contat ca se afla intr-un scaun cu rotile! Ea este CEA MAI CURAJOASA FEMEIE din Romania!
Articolul următorAnunt FARA PRECEDENT! Biserica Ortodoxa Romana NU MAI FACE SLUJBE de inviere in orice biserica!