Acasă ACTUALITATE O celebra companie de electrocasnice LICHIDEAZA TOATE STOCURILE! Reduceri de 90 la...

O celebra companie de electrocasnice LICHIDEAZA TOATE STOCURILE! Reduceri de 90 la suta si produse chiar si la 1-2 lei!

52

Retailerul electroIT Domo are pe site-ul propriu o ofertă cu titlul „Dăm Tot!” şi vorbeşte despre reduceri de până la 90%, oferta fiind valabilă în magazine în perioada 13-30 noiembrie.

În oferta online apar preţuri de 1-2 lei pentru produse precum „Protecţie spate iGo iPad 2” sau  „Carcasă iPad”. În ofertă apar însă şi alte produse, respectiv mouse-uri, cabluri sau ondulatoare de păr.

Anunţul vine în contextul în care retailerul de electro-IT Domo, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa locală de profil, cu afaceri de peste 600 mil. lei anul trecut, va închide toate magazinele fizice pentru a rămâne cu operaţiuni doar online, potrivit surselor din piaţă, scrie zf.ro.


Citeste si:

O companie nemteasca de TALIE MONDIALA investeste in Romania! Vezi cate locuri de munca noi creeaza!

O uriasa companie japoneza face investitii masive in Romania si angajeaza un NUMAR RECORD de oameni!


O parte dintre magazine au fost deja preluate de competitori, iar furnizorii de electronice şi electrocasnice spun că nu au fost plătiţi, motiv pentru care nu mai livrează marfă companiei care are deja probleme financiare de mai mulţi ani.

Reprezentanţii Domo nu au răspuns solicitării ZF. Potrivit ultimelor date, Domo avea în toamnă circa 75 de magazine fizice şi unu online.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentVIDEO – Un CELEBRU lider MUSULMAN spune ADEVARUL: In tarile arabe NIMENI nu munceste! Nu producem NIMIC!
Articolul următorParintele Necula de la Mitropolia Ardealului: Ca preot ortodox sunt dușman al poporului, din cauza mea nu avem autostrăzi! Nu ne-a pierdut crestinismul, cat OMENIA!