Acasă Vorba zilei O data ce ai aflat ce reprezinta cu adevarat viata ta, nu...

O data ce ai aflat ce reprezinta cu adevarat viata ta, nu mai poti sterge si ignora aceasta cunoastere. Daca vei incerca sa faci altceva cu viata ta, vei avea mereu senzatia unui gol – James Redfield

21

James Redfield, nascut la 19 martie 1950, este un scriitor, scenarist si producator de film American. Este vestit pentru romanul sau The Celestine Prophecy ( Profetia de la Celestine ), care apartine curentului New Age. Redfield a crescut la tara, langa Birmingham, Alabama.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

A studiat filozofiile estice, incluzand Taoismul si Zen, absolvind sociologia la Universitatea Auburn. A primit un master in counseling si a petrecut 15 ani ca terapist pentru adolescentii abuzati. In tot acest timp a fost atras in miscarea “potentialul uman” si a studiat teorii despre intuitie si fenomene psihice pentru a-si ajuta clientii. In 1989, si-a dat demisia si a inceput sa scrie (full time), sintetizand interesul sau in psihologia interactiva, filozofii estice si vestice, stiinta, futurism, ecologie, istorie si misticism.

 

Articolul precedentINTREBAREA care i-a macinat pe oamenii de stiinta dintotdeauna: Ce sunt VISELE si de ce VISAM?
Articolul următorZece beneficii dovedite ale SCORTISOAREI cu MIERE!