In ultimii trei ani, directorul artistic Matilda Kahl a purtat acelasi tip de haine zi de zi. „Am decis sa imi creez propria uniforma si sa salvez timp si energie purtand aceleasi haine”, a explicat angajata pentru Business Insider.

femeieMatilda  Kahl a explicat ca a luat aceasta decizie radicala dintr-un motiv foarte simplu – obosise sa piarda ore intregi in fiecare zi gandindu-se cum sa se imbrace pentru serviciu.

„Mi-am dat seama ca barbatii din departamentul meu nu aveau nicio problema sa vina in fiecare zi la munca cu un costum de haine negru sau gri, iar eu eram foarte stresata de schimbarea vestimentatiei. Am decis sa schimb total lucrurile si sa nu imi mai bat capul cu asta”, a declarat Matilda.

Americanca lucreaza intr-o agentie de publicitate si a cautat un stil vestimentar potrivit pentru noua uniforma: ceva simplu si care sa nu o transforme intr-o anonima.

Kahl si-a cumparat 15 costume din acelasi model de bluza alba de matase si tot atatea perechi de pantaloni negri (vezi foto)

„Acum ma pot concentra pe serviciu, nu mai am dileme zilnice legate de modul in care ma imbrac”, a aratat Matilda Kahl .

Sursa: realitatea.net