Acasă Sanatate O mare companie medicala din Romania refuza sa mai ajute refugiati gratuit....

O mare companie medicala din Romania refuza sa mai ajute refugiati gratuit. ”Veneau cu masini de lux…”

O companie medicală din România anunţă suspendarea gratuităţii oferite cetăţenilor ucraineni, motivând că majoritatea celor care ”au apelat gratuit la serviciile noastre au făcut-o din maşini de lux, cu scopul de a tranzita ţara”.

OK Medical anunţă suspendarea gratuităţii oferite cetăţenilor ucraineni, argumentând că “trăim vremuri tulburi, în care e bine să ne păstrăm raţiunea şi să ne preocupăm de ai noştri în primul rând” şi că majoritatea cetăţenilor ucraineni care au apelat gratuit la serviciile clinicii au făcut-o “din maşini de lux, cu scopul de a tranzita ţara, nu ca măsură de control sau prevenţie”, potrivit News.

“Trăim vremuri tulburi, în care e bine să ne păstrăm raţiunea şi să ne procupăm de ai noştri în primul rând. De la începutul conflictului în Ucraina, în România s-au stins mai mulţi oameni ca urmare a infecţiei cu Covid-19, decât civili în acea zonă de conflict”, scrie pe pagina de Facebook a centrului medical.

OK Medical comunică public “suspendarea gratuităţii oferite cetăţenilor ucraineni”.

Manager: De când a început conflictul, în România au murit mai mulți oameni de Covid, decât civili în acest conflict

“Acest fapt survine şi ca urmare a faptului că majoritatea cetăţenilor ucraineni care au apelat gratuit la serviciile noastre au facut-o din maşini de lux, cu scopul de a tranzita ţara, nu ca măsură de control sau prevenţie”, precizează reprezentanţii clinicii.

Un alt anunţ este cel conform căruia “TOATE rudele de gradul 1 ale persoanelor decedate din cauza infecţiei cu Covid-19 începând cu data de 1 ianuarie 2022, beneficiază de analize GRATUITE şi de asigurare medicală privată de sănătate valabilă 6 luni la toţi furnizorii privaţi de servicii medicale de pe teritoriul României”.

Şi managerul OK Medical Mihail Lala a scris pe Facebook pe acest subiect.

“De când a început conflictul din Ucraina, în România au murit mai mulţi oameni de covid, decat civili în acest conflict. Nu am văzut pe nimeni să sară cu vreun ajutor. Da… ştiu… erau nevaccinaţi, bătrâni şi bolnavi…Atât!”, afirmă Lala.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentJurnalistul Oreste Teodorescu pune degetul pe epoleti: Unde sunt cei 3000 de generali ai armatei ca sa ne arate barbatia!?
Articolul următorUnii sunt mai refugiati decat altii… Cativa ucraineni care au vrut sa intre in Romania cu 1,6 milioane de dolari și peste 50.000 de euro ascunsi