Acasă Romani in strainatate O romanca aleasa sa joace in CEL MAI URMARIT serial tv din...

O romanca aleasa sa joace in CEL MAI URMARIT serial tv din lume! Vezi ce rol are!

23

O tânără din România a ajuns vedetă internaţională pe scena dansului şi actoriei, la numai 13 ani. Octavia Selena Alexandru a fost selectată pentru un rol în celebrul serial „Games of Thrones”.

Tânăra a jucat personajul Leaf – Child of the Forest, un membru al rasei non-umane ”Copiii pădurii”, în episodul 10 al sezonului IV (2014) şi în episodul 1 al sezonului V (2015) din serial.

Octavia Selena Alexandru a participat la un casting organizat în 2012 pentru rolul din serial şi i-a impresionat pe producători, care au decis imediat să o selecteze pentru rolul Leaf. Tânăra locuieşte la Londra împreună cu familia, unde a urmat cursuri de balet, actorie şi muzică la mai multe instituţii cunoscute din capitala Marii Britanii.


Citeste si:

A MURIT! L-ai admirat in zeci de filme, unele adevarate capodopere!


Octavia a fost semifinalistă în 2011 la concursul ”Got to Dance”, iar în 2009 a obţinut primul loc la concursul ”GB Dance Festival”, la categoria sub 9 ani. În acelaşi an, a primit un premiu special din partea The Royal Ballet pentru cel mai bun dans solo pe scena ”Shaw Theatre” din Londra, scrie adevarul.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos