Acasă Stirea zilei Doctorul Ciprian Isacu, specialist roman stabilit in Franta despre reactia medicilor din...

Doctorul Ciprian Isacu, specialist roman stabilit in Franta despre reactia medicilor din Romania la victimele din Colectiv: Jos palaria! Nici in Belgia nu erau tratati mai bine!

Medicul roman Ciprian Isacu, sef al Sectiei de arsi de la Centrul Spitalicesc Universitar din Bordeaux, care a participat la eforturile de salvare a ranitilor din incendiul devastator din clubul Colectiv, a avut luni cuvinte de apreciere la adresa colegilor romani: „Jos palaria pentru ceea ce am vazut, pacientii nu ar fi fost tratati mai bine nici in Franta, nici in Belgia. Probabil vom mai transfera pacienti in strainatate pentru ca am vazut epuizati (medici, asistente – n.red.) si sa le mai usuram munca”.

„Acum este perioada de transfer pentru pacienti, pina acum au fost stabilizati. Dar n-o sa ne plimbam cu avionul numai ca sa le facem placerea unora, o sa fie transferati doar cei care pot fi transferati”, a mai spus Ciprian Isacu.

„O sa continuam sa ajutam gratie Ambasadei Frantei si ambasadorului francez, Franta s-a mobilizat si continua sa trimita saptamina viitoare alti doi colegi”, a adaugat Isacu. „Sa fiti mandri pentru mobilizarea aceasta pentru 150 de cazuri”, a conchis Isacu intr-o conferinta de presa.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentPropunere SURPRIZA a lui Dragnea pentru functia de premier! Iohannis trebuie sa decida acum!
Articolul următorPozitia OFICIALA a Alianței Medicilor din Romania: PROTESTAM PUBLIC fata de liderii politici care au creat CONFUZIE! Au incercat sa MUSAMALIZEZE situatia REALA!