Acasă Stirea zilei O romanca de 90 de ani este noua SENZATIE MONDIALA! A castigat...

O romanca de 90 de ani este noua SENZATIE MONDIALA! A castigat MEDALIA DE AUR la un maraton de 5000 de metri!

Performanță extraordinară a unei românce de 90 de ani. Elena Pagu a câștigat medalia de aur la 5.000 de metri la o competiție din Australia și a reușit să bată recordul mondial pe această distanță la categoria ei de vârstă.

Femeia a alergat zilnic câte 10 kilometri pentru acest concurs unde a reușit să ajungă cu ajutorul Andreei Esca, care i-a plătit biletul de avion.

Românca și-a început activitatea sportivă cu puțin timp înainte de a ieși la pensie, în încercarea disperată de a scăpa de depresie, scrie b1.ro

“Ninsese și era o zăpadă curată și pufoasă, așa că mi-am zis: «Eu trebuie să alerg prin zăpada asta!» Știți, competițiile sunt un stimulent, mai ales pentru noi, vârstnicii. Ai un calendar, știi că peste două luni ai o competiție, te antrenezi… ai un scop! Când îți dorești ceva și ești vârstnic, e foarte important. Că dacă nu-ți mai dorești nimic, ești bun de îngropat!”, a povestit femeia.

Acum, vitrina din apartamentul său din București e plină cu medalii, ea fiind de 7 ori campioană mondială la competițiile destinate vârstnicilor.

“Când alerg, mă simt liberă, mă bucur de natură și de locurile prin care alerg”, a adăugat Pagu.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentADIO masini cu volan pe dreapta pe drumurile publice din Romania!
Articolul următorDragnea incepe sa semene cu Basescu!