Acasă Iasi O soferita bauta a omorat patru oameni nevinovati la Iasi, aflati pe...

O soferita bauta a omorat patru oameni nevinovati la Iasi, aflati pe marginea drumului

Un autoturism s-a ciocnit cu o autospecială de mentenanţă a drumurilor, în municipiul Iaşi, opt muncitori fiind prinşi sub maşină în urma impactului. Patru persoane au murit şi alte patru au fost transportate la spital în urma accidentului.

Potrivit publicației locale Ziarul de Iași, femeia care a provocat accidentul mortal se numeşte Adina Iuliana Ghervase, are 38 de ani, şi locuieşte în Valea Lupului. Aceasta se afla la volanul unui autoturism Alfa Romeo şi circula cu viteză dinspre capăt Păcurari către Fundaţie.

În curba de la AMRS, femeia a pierdut controlul volanului a urcat pe trotuar, a lovit colţul unei case şi apoi a lovit în plin un grup de muncitori care lucrau la asfaltarea unui canal de pe şosea. Femeia a fost testată cu aparatul Drager care a arătat o valoare de 0,42 mg/alcool pur în aerul expirat. Un alt cincilea muncitori este rănit grav, la spital, având ruptură de splina.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentAnunt important din partea CEC Bank pentru toti romanii
Articolul următorMacron s-a spart la gura, dupa vizita la Kiev: ”Vom ajuta România pentru a asigura tranzitul de cereale din Ucraina”