30 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăStirea zileiIasiPreot din Iasi prins in pat cu nevasta unui enorias: „Ea e...

Preot din Iasi prins in pat cu nevasta unui enorias: „Ea e de vină. Problema e că s-a aflat!”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Romania e deja calificata la Euro2024. Nu mai sunt bilete la meciul cu Elvetia!

Romania e deja calificata la Campionatul European din Germania,...

Rezumat Video: Kosovo invinge Israel. Romania are din nou sansa sa mearga la Euro!

Echipa nationala a Israelului a pierdut cu 0-1 duminica,...

Enoriașii din Scobălțeni, o mică așezare din Iași, l-au absolvit în totalitate de vină pe preotul care a fost prins în pat cu soția unui consătean.

Enoriașii din Scobâlțeni și-au spus părerea față de preotul care a fost prins în pat cu soția unui consătean. Aceștia consideră că de vină este doar femeia și că nu este benefic pentru nimeni că amantlâcul a fost descoperit.

Preotul Bogdan Orzetic, în vârstă de 46 de ani, care slujea în Parohia Scobâlțeni, a fost prins în pat cu o femeie de 26 de ani, căsătorită cu un fermier din Podu Iloaiei, în vârstă de 52 de ani, potrivit Fanatik.

Gheorghe, bărbatul care a fost înșelat de soție, a fost extrem de nervos după aflarea relației secrete dintre femeie și preot, lucru care l-a determinat să-și bată nevasta cu bestialitate și să-l șantajeze pe preot.

Fermierul s-a ales cu un arest.

De când s-a aflat despre amantlâc, de trei zile, biserica din Scobâlțeni s-a închis. Enoriașii consideră că preotul nu a dat dovadă de desfrânare și că vina este exclusiv a femeii, în vârstă de 26 de ani.

„Problema e că s-a aflat, asta e cea mai mare problemă, că dacă nu se afla, avea şi el un duhovnic, mărturisea, aşa… e ceva ruşinos şi pentru noi”, a declarat un localnic.

„Ea e de vină dacă… mă scuzaţi”, a afirmat un alt localnic.

„Eu am lucrat vreo 21 de ani la biserică, în general se comporta frumos. Dar fiecare om are scăparea lui şi asta e”, a mai declarat un alt bărbat.

Preotul care a fost implicat în amantlâc are interzis la slujit
Femeia care și-a înșelat soțul cu preotul spune că nu a fost doar vina ei, afirmând că părintele i-ar fi făcut complimente nedemne de un rob al lui Dumnezeu.

„Eu m-am dus într-o zi la muncă şi, fiind aşa cald, aveam o fustă cam scurtă să zic. Şi mi-a spus: Ioana, ce sexi eşti azi”, a mărturisit femeia.

Ultimele stiri