Acasă ACTUALITATE Oare liderii PSD o fac intentionat? Grindeanu a numit-o pe femeia care...

Oare liderii PSD o fac intentionat? Grindeanu a numit-o pe femeia care spunea ca vede DIAVOLUL in protestele din Piata Victoriei secretar de stat in Ministerul Comunicatiilor!

3984

Preşedinta Organizaţiei de Femei din Bucureşti a PSD, Maria-Manuela Catrina, a fost numită, vineri, prin decizie a premierului Sorin Grindeanu secretar de stat în Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale. Catrina a devenit cunoscută publicului după ce a postat, duminică, o imagine panoramică a unei manifestaţii din faţa Palatului Victoria despre care a spus că este ”o imagine înfiorătoare” adăugând că ”Răul vine unde găseşte loc”.

Decizia premierului Sorin Grindeanu a fost publicată în Monitorul Oficial, anunta News.ro.

Maria Manuela Catrina a comentat, duminică, pe Facebook, o imagine de ansamblu realizată în timpul protestelor din ultima săptămână, afirmând că este „o imagine înfiorătoare”, şi a postat o rugăciune pentru ca lecţiile zilelor trecute să nu fi fost „în van”.

Ea a postat una dintre fotografiile devinite virale în timpul protestelor, realizată de la înălţime, care arată zecile de mii de protestatari din Piaţa Victoriei.

„O imagine infiorătoare! Răul vine acolo unde găseşte loc. E vreme de smerenie şi rugăciune. Să nu lasăm să fie în van lecţiile din zilele astea! Astăzi e duminica vameşului şi a fariseului. Să ne fie primită rugăciunea! Doamne ocroteşte-ne ţara!”, a scris Catrina.

Ea a postat pe Facebook un pasaj din Biblie, Luca 18, 10-14.  „Doi oameni s-au suit la templu să se roage: unul era fariseu, iar celălalt vameş. Fariseul, stând, aşa se ruga întru sine: Dumnezeule, Îţi mulţumesc că nu sunt ca ceilalţi oameni, răpitori, nedrepţi, adulteri, sau ca acest vameş. Postesc de două ori pe săptămână şi dau zeciuială din toate câte câştig. Iar vameşul, departe stând, nu vroia nici ochii sa­-şi ridice către cer, ci-şi bătea pieptul, zicând: Dumnezeule, fii milostiv mie, păcătosul. Adevărat vă spun vouă că acesta s-a coborât mai îndreptat la casa sa, decât acela. Fiindcă oricine se înalţă pe sine se va smeri, iar cel ce se smereşte pe sine se va inalta””, scrie ea.

Maria Manuela Catrina a fost şi candidat la alegerile din 11 decembrie, la Sibiu. Anterior, ea a condus Institutului Social Democrat „Ovidiu Şincai”, patronat de Adrian Năstase, şi a lucrat în cadrul Departamentelor PSD în perioada în care Năstase era preşedinte al Consiliului Naţional.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos