18.9 C
București
joi, mai 23, 2024
AcasăDivertismentVideoclipul zileiOreste Teodorescu: „M-am mutat la țara si asta m-a salvat! Eram plăpând,...

Oreste Teodorescu: „M-am mutat la țara si asta m-a salvat! Eram plăpând, stresat, obosit, încuiat, nervos, fără niciun simț practic”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Tineri din România și Bulgaria îi vor invita la vot pe bucureșteni

„Vote, Please!” este un proiect Erasmus+ are o durată...

Romania e deja calificata la Euro2024. Nu mai sunt bilete la meciul cu Elvetia!

Romania e deja calificata la Campionatul European din Germania,...

Oreste Teodorescu a renunțat la lumea televiziunilor și s-a retras la țară, aproape de București. Acest lucru l-a salvat, spune el.

Nu îi pare rău deloc că a abandonat Bucureștiul, ci din contră, se simte mult mai bine acum, alături de soția sa. Trebuie menționat faptul că după ce au renunțat la Capitală, cei doi au locuit aproape doi ani în satul Fundeni, Călărași, alături de socrii lor. Pe de altă parte, în momentul în care familia lor s-a mărit, a fost nevoie de o casă mai mare și asta s-a și întâmplat, povestește jurnalistul.

”Când am venit acum șase ani aici, eram plăpând, stresat, obosit, încuiat, nervos, fără niciun simț practic. Mi-au trebuit doi ani de trudă cu pământul, cu livada, cu animalele, să simt și să mă bucur și eu de aerul ăsta curat, de liniște și de ritmul total aparte față de București, ca să îmi revin.

Vă spun sincer, acum parcă sunt mai tânăr cu 10 ani”, a povestit Oreste, conform Fanatik.

„Socrii mei aveau o căsuță la 17 kilometri de București, în satul Fundeni, de unde începe județul Călărași. Am locuit doi ani doar eu cu soția mea în căsuța mică, de povești. A fost superb!

Când s-a născut nepotul meu Bebone, am hotărât să lărgim clanul și m-am apucat împreună cu socrul meu și ginerele meu cu cârca, împreună cu niște ajutoare mult mai pricepute decât noi să ridicăm o altă casă, ceva mai mare, în aceeași curte”, a mai povestit Oreste, potrivit Libertatea.

Oreste: „M-am mutat la țara si asta m-a salvat! Cu doar 60.000 de euro am construit o casa cu 5 camere la 17 km de București”

Ultimele stiri