7.5 C
București
miercuri, februarie 21, 2024
AcasăStirea zileiOreste: Tudorel Toader, omul de paie al Grupării Dragnea, susținea arogant peste...

Oreste: Tudorel Toader, omul de paie al Grupării Dragnea, susținea arogant peste tot ca Laura Codruta Kovesi nu are nicio sansa sa castige la CEDO

in:

Stiri pe acelasi subiect

Jurnalistul Oreste Teodorescu dedica emisiunea din aceasta seara – Jocuri de Putere la Realitatea TV, victoriei istorice a Laurei Codrutei Kovesi la CEDO.

”Când încă își etala rictusul de sub aluniță ca ministru al Justitiei, Tudorel Toader “Fa ceva”, omul de paie al Grupării Dragnea susținea arogant peste tot in spațiul public ca Laura Codruta Kovesi nu are nicio sansa sa castige la CEDO dupe ce aceasta i-a contestat decizia de a o demite de la sefia DNA.

Iata insa ca Judecatorii Curții europene i-au dat dreptate in unanimitate procurorului anti corupție! Concluzia deciziei este clară: îndepărtarea Laurei Codruța Kovesi de la șefia DNA a învins scopul menținerii independenței judiciare și a avut consecințe asupra celorlalți procurori și judecători care au participat la dezbaterile publice privind reformele legislative.

Vom face un scurt remember și asupra activității unui alt mare dușman al statului de drept, politrucul Valer Dorneanu, cocoțat in conducerea Curții Constituționale a României, de către aceeași grupare pro rusa din PSD.Legea Lustrației propusă de PNȚ-CD în 1999 a primit aviz negativ de la Consiliul Legislativ condus de Valer Dorneanu și blocată din nou in 2010 de același fost procuror comunist în noua sa calitate de judecător la Curtea Constituțională.

Vom face o radiografie a sistemului judiciar de astăzi împreuna cu Liviu Avram, Oana Stanciulescu, Ion M Ionita și Cristian Diaconescu”, scrie Oreste Teodorescu pe pagina personala de facebook.

#jocurideputere05.05.202023.00-01.00Când încă își etala rictusul de sub aluniță ca ministru al Justitiei, Tudorel…

Publicată de Oreste pe Marţi, 5 mai 2020

Ultimele stiri