Acasă Stirea zilei Ministrul Monica Anisie i-a trimis personal o tableta fetitei din Vaslui care...

Ministrul Monica Anisie i-a trimis personal o tableta fetitei din Vaslui care a scris primarului ca nu poate participa la cursurile online

Ministrul Educatiei, Monica Anisie a raspuns personal astazi la mesajul fetitei de clasa a saptea din Vaslui care i-a scris un mesaj emotionant primarului din localitate in care il roaga sa-i cumpere o tableta pentru a putea participa la cursuri, iar ulterior fetita sa i-l plateasca lunar din alocatia de la stat.

In urma acestui material aparut in presa, in aceasta dimineata, ministrul Monica Anisie a sunat-o pe mama fetitei si apoi a vorbit si cu fetita… In urma discutiei, ministrul i-a trimis o tableta + abonament platit pentru urmatorii doi ani.

Fetita model care este interesata sa studieze, nu sa se joace online se cheama Gabriela Munteanu este clasa a VII-a si locuieste in satul Jigalia, Comuna Suletea, judetul Vaslui.

Primarul comunei Suletea, din judetul Vaslui, Ciprian Robert Tamas, a scris, pagina sa de Facebook, ca a primit o scrisoare de la o eleva din localitate in care ii cere un telefon mobil. El a publicat scrisoarea fetitei pe pagina de socializare.

„Acum, cu aceasta nebunie ce ne tine departe de bancile scolii, singura noastra legatura cu profesorii nostri este este mediul online. Momentan folosim toti telefonul mamei mele, dar nu reusim sa tinem pasul cu acest sistem de invatamant, din cauza lipsei unui alt telefon. Stiu ca aveti un suflet bun si va rog cu toata fiinta mea sa imi imprumutati si mie un telefon, iar daca nu aveti unul disponilbil, v-as ruga sa imi cumparati dumneavoastra unul in rate, iar lunar, cand voi primi alocatia va voi aduce banii. Sper sa intelegeti situatia financiara cu care se confrunta parintii mei si sa dati curs rugamintii mele. Promit sa nu va dezamagesc!”, i-a scris eleva.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCCR: Amenzile pe perioada starii de urgenta sunt neconstitutionale!
Articolul următorExemplu pentru toata tara: Cum a rezolvat problema copiilor care invata de acasa un viceprimar din Bucuresti