Realizatorul emisiunii Jocuri de Putere, Rares Bogdan, a prezentat, in cadrul editiei de marti seara, pozele realizate de cei de la Cancan.ro, in care este surprins fostul sef de stat, Traian Basescu, in timp ce se plimba, marti, jurul pranzului, prin Herastrau, alaturi de un fost ofiter al SRI, din Prahova, care, potrivit jurnalistului, „se afla intr-un razboi deschis cu SRI, nu de putin timp”.

basescu
„Domnul Traian Basescu a ales sa se intalneasca cu un fost ofiter al SRI, din Romania, un ofiter aflat in razboi, astazi, cu SRI, Adrian Radu, unul dintre cei care, astazi, ataca SRI. Nu mai face parte din acest serviciu astazi (…) un om care nu si-a ascuns antipatia atat fata de SRI, cat mai ales pentru conducerea SRI si care a lovit la temelia SRI”, a declarat Rares Bogdan.

Destul de aplecati asupra discutiei, Traian Basescu si partenerul de dialog pareau ca au de pus la punct probleme importante, cel din urma avand la el o mapa, de care tinea foarte strans. La un moment dat, fostul sef de stat si apropiatul sau s-au oprit timp de cateva secunde, gest care a fost repetat de alti doi barbati, care se aflau in proximitate, semn ca SPP-istii se aflau pe pozitii, relateaza Cancan.ro.

Toata intalnirea de langa un restaurant din Herastrau a durat trei minute, iar apoi, destul de protocolar, fostul presedinte s-a despartit de partenerul de discutie.

Sursa: realitatea.net