8.5 C
București
sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăACTUALITATERomani DISPERATI la bordul feribotului care A ARS in Marea Mediterana!

Romani DISPERATI la bordul feribotului care A ARS in Marea Mediterana!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Avion in flacari la Tokyo, a reusit sa evite o tragedie

Un avion al Japan Airlines în flăcări a aterizat...

Pensiune celebra din Prahova s-a facut scrum! Ce s-a intamplat cu Ferma Dacilor?

O pensiune celebra din judetul Prahova s-a facut scrum...

Ciolacu si-a amintit brusc despre drepturile romanilor din Ucraina

Dupa ce ani de zile politicienii romani nu au...

Feribotul ‘Sorrento’, care facea legatura intre Palma de Mallorca si Valencia (estul Spaniei), ‘este in flacari si toata lumea a fost evacuata’, a declarat marti seara un reprezentant al companiei Transmediterranea, proprietara feribotului.

feriborPotrivit primelor informatii furnizate de aceasta companie, pasagerii provin din cel putin 12 state, respectiv Spania, Germania, Romania, China, Columbia, Ecuator, Senegal, Argentina, Albania, Australia, Bulgaria si Algeria. Initial s-a vorbit despre spitalizarea a patru persoane, printre care un italian care ar fi fost grav ranit, dar, potrivit unui anunt furnizat marti seara, toti pasagerii si membrii echipajului au fost evacuati de pe nava si sunt in afara oricarui pericol.

Incendiul a izbucnit la circa 37 de kilometri de Insula Palma. Autoritatile au activat dispozitivul de lupta impotriva poluarii ce ar rezulta in urma unei posibile scurgeri de carburanti, existand de asemenea posibilitatea ca feribotul sa se scufunde. Imaginile difuzate de site-ul cotidianului Diario de Mallorca au aratat o imensa coloana de fum iesind din feribot.

Conform echipelor de salvare, initial comandantul ambarcatiunii a apreciat ca nu se impune evacuarea, dar vazand ca incendiul creste in intensitate a decis in cele din urma abandonarea navei.

Feribotul Sorrento are o lungime de 186 de metri si poate transporta pana la 1.000 de persoane si 150 de vehicule.

Sursa: realitatea.net

Ultimele stiri