Acasă Economie Patron PRINS ca n-a mai dat bon fiscal de 4 ani! Vezi...

Patron PRINS ca n-a mai dat bon fiscal de 4 ani! Vezi ce i-a facut ANAF-ul!

Politistii rurali din Strehaia, judetul Mehedinti, au avut o mare surpriza cand au facut un control de rutina intr-un magazin satesc: proprietarul nu mai eliberase un bon fiscal din 5 aprilie 2011!

casa marcatPatronul din comuna Greci a fost sanctionat in prima faza cu confiscarea unor produse in valoare de 5.000 lei si i s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala.

Comunicat de presa – IPJ Mehedinti

La data de 17.04.2015, politistii Sectiei 5 Politie Rurala Strehaia impreuna cu Posturile de Politie Floresti si Brosteni au efectuat activitati specifice pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale, pe raza comunei Greci, ocazie cu care, la un magazin satesc, gestionarul de 58 ani, evidentia documentele contabile in alte registre decat cele legale si detinea o casa de marcat in care ultima tranzactie a fost facuta in data de 05.04.2011.

Politistii au ridicat in vederea continuarii cercetarilor tigari, bauturi alcoolice si spirtoase, bunuri si alte produse in valoare totala de peste 5.000 lei.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala, fapta prevazuta si pedepsita de art. 9, alin. 1, lit. a si e, din Legea 241/2005”.

Sursa: realitatea.net

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentBaietel de clasa a IV-a BATUT PANA LA EPUIZARE de educatoare!
Articolul următorAi luat vreodata acest medicament pentru ACNEE? Scrie pe prospect: duce la depresie si ganduri sinucigase!