Acasă Stirea zilei Paula Seling lanseaza o noua piesa

Paula Seling lanseaza o noua piesa

paula-seling-pansament“Pansament”, cea mai noua piesa a Paulei Seling, este cu siguranta mai mult decat o piesa de dragoste, este un sfat si un avertisment pentru toti cei care traiesc o poveste de iubire.

Uneori, dragostea ajunge la final, iar povesti ce pareau sa dureze o viata se destrama in cateva clipe. Dorul, durerea si suferinta iau locul bucuriei de a fi impreuna cu jumatatea ta. Despre aceasta lectie, despre viata si iubire canta Paula Seling.

“Piesa reprezinta o colaborare cu niste oameni cu care am inregistrat un  alt succes cu ani in urma – Cat Music si Marius Moga (piesa Timpul/ La radio se anunta ploi) , dar si cu o echipa noua si extrem de talentata: Adda Moldovan, Ovidiu Stanescu, Ionut Vasilache, Romeo Bejan si Alex Cotoi.”, povesteste Paula.

“Este un cantec direct, clar, de dragoste, am retinut-o din prima clipa cand mi-a fost prezentata, e o poveste de iubire intre oameni care-si doresc mult sa ramana impreuna, chiar daca viata in doi ii supune unor  teste.  In cateva cuvinte: dependenta, iubire, lupta, dorinta, vointa, suflet, suferinta, inima, pansament pentru suflet.  „, isi descrie Paula Seling noua productie muzicala.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCalatoria cu metroul, platita prin SMS! Vezi cum se face accesul in statie!
Articolul următorAngelina Jolie a infiintat o scoala pentru fete in Afganistan