Acasă Infotrafic Pe Calea I a Autostrazii A1 Bucuresti-Pitesti a fost degajata partea carosabila,...

Pe Calea I a Autostrazii A1 Bucuresti-Pitesti a fost degajata partea carosabila, iar pe Calea II inca se lucreaza

13

Ora 16:30 Pe Calea I a Autostrazii A1 Bucuresti-Pitesti a fost degajata partea carosabila, iar pe Calea II se lucreaza la evacuarea vehiculelor implicate in accident, precum si pentru degajarea partii carosabile de zapada.

Rugam participantii la trafic sa respecte indicatiile si restrictiile semnalate de Politia Rutiera.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA recomanda participantilor la trafic sa evite zonele afectate de zapada si viscol. Daca totusi nu se poate evita deplasarea in aceste zone, recomandam ca participantii la trafic sa nu plece la drum fara a avea autovehiculele echipate corespunzator pentru conditiile de iarna (anvelope de iarna, lanturi antiderapante, combustibil, paturi, saculet cu material antiderapant, alimente, apa, etc.).

De asemenea, rugam participantii la trafic sa se informeze inainte de plecarea la drum asupra starii retelei de drumuri nationale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarna, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360 sau de pe pagina de web a Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA (www.cnadnr.ro/ Situatia Drumurilor Nationale), cat si de la Dispeceratul DRDP Bucuresti 021.318.66.97.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos