Acasă Mehedinti IARNA face prima VICTIMA: Un barbat din Mehedinti a fost gasit mort...

IARNA face prima VICTIMA: Un barbat din Mehedinti a fost gasit mort sub zapada!

Un barbat din localitatea mehedinteana Stangaceaua a fost gasit mort de catre medici, in curtea casei sub un strat consistent de zapada.

Apelul la 112 a venit la Serviciul Judetean de Ambulanta Mehedinti, in jurul orei 10.47, un barbat anuntand ca un batran este cazut in curtea casei sale din localitatea Stangaceaua, judetul Mehedinti.

Potrivit unui comunicat de presa remis, sambata, de Centrul Operational Judetean Mehedinti, la fata locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta Mehedinti, care a constatat ca cetateanul in varsta de 82 ani nu avea semne vitale, era acoperit cu un strat consistent de zapada, iar pamantul de sub el era uscat.

„Se ia in calcul ipoteza ca decesul sa se fi produs inainte de caderile de zapada. Din informatiile pe care le avem, cetateanul se afla in evidenta Serviciului Judetean de Ambulanta cu boli cronice (hipertensiune arteriala)”, se mai arata in comunicatul Centrului Operational Judetean Mehedinti.

Politistii din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie au deschis o ancheta in acest caz, pentru a stabili cauzele decesului barbatului.

In judetul Mehedinti se circula in conditii de iarna, dar nu exista localitati blocate in urma ninsorilor.

Potrivit autoritatilor, pentru interventia in cazul indepartarii stratului de zapada de pe carosabil si a altor incidente care ar putea aparea, in Mehedinti sunt pregatie 225 efective ale Ministerului Afacerilor Interne si 165 reprezentanti ai altor structuri. Acestia vor interveni cu 21 de autovehicule ale MAI si 103 ale Sectiilor Drumurilor Nationale.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentMaria Ciobanu este grav bolnava. Cantareata si-a anulat toate concertele!
Articolul următorPe Calea I a Autostrazii A1 Bucuresti-Pitesti a fost degajata partea carosabila, iar pe Calea II inca se lucreaza